Popis zajazdu
Termíny
Galéria
Výlety
Pirate'S Beach Club - 1+30 Pirate'S Beach Club - 2 Pirate'S Beach Club - 3 Pirate'S Beach Club - 4 +30

Termín

26.7 2024 - 2.8 2024

Stravovanie

Ultra all Inclusive

Dĺžka

8 dní / 7 nocí

Typ zájazdu

Pobytové zájazdy, Pre rodiny s deťmi

Doprava

letecky - Bratislava

Základná cena za osobu od

1 080,31 €
Rezervuj teraz
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

Kemer má veľmi pekné historické pamiatky, taktiež nádhernú prírodu a iné atrakcie, ktoré sa oplatí vidieť.

MESTO KEMER

Malý výlet si môžete spraviť aj do mestečka Kemer, ktoré je priamo na pláži. Spoznáte typickú tureckú architektúru radových domov a penziónov, v ktorých Vás privítajú miestnym jedlom a nápojmi. V mestečku sa nachádzajú aj obchody so suvenírmi, ale aj stánky s ovocím, zeleninou, morskými živočíchmi, či korením.


(Zdroj: flickr//cc/Kemer)

PHASELIS

Neďaleko Kemeru, cca 16 km, sa v lese nachádzajú unikátne zrúcaniny starovekého mestečka. Nechajte sa doviezť na križovatku v krásnej dedinke Tekirova a spravte si pešiu turistiku až k zrúcaninám.


(Zdroj: flickr//cc/Phaselis)

OLYMPOS

Turecko je plné starovekých rúin a tak isto je to aj s mestom Olympos, ktoré bolo kedysi významným centrom. Dnes môžete vidieť len jeho zrúcaniny.


(Zdroj: flickr//cc/Olympos)

PERGÉ

Mestečko Pergé je plné pamiatok ako sú pozostatky divadla, brány a štadiónu. Vidieť tu môžete aj pozostatky kresťanskej baziliky a akropoly. Pergé je veľmi zaujímavým a historicky významným miestom. Mesto Kemer je vzdialené cca 65 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Pergé)

ASPENDOS

Veľmi známa a významná pamiatka, ktorá patrí k najlákavejším atrakciám v Turecku. Aspendos bol postavený rímskym architektom a zmestí sa tam až 15 000 divákov. Je to veľmi významné archeologické miesto a miesto rímskeho divadla. Mesto Kemer je vzdialený cca 92 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Aspendos)

DUDEN WATERFALL

Neďaleko letoviska môžete vidieť prírodnú krásu v podobe vodopádu. Rieka Duden steká z pohoria Taurus a vytvára tak dva krásne vodopády, ktorými sa môžete pokochať. V blízkosti sa nachádza aj známa pláž, reštaurácie a iné atrakcie. Kemer je vzdialený cca 55 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Duden waterfall)

TERMESSOS

Nazýva sa aj mestečko v oblakoch, pretože táto antická pamiatka je postavaná vysoko v horách. Nájdete tu zrúcaniny mesta a taktiež kamenné sarkofágy. Termessos je považované za najzachovalejšie antické mesto. Termessos leží od mesta Kemer cca 69 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Termessos)

DEMRE - MYRA

Historická Myra sa spája s tradíciou nosenia sladkostí na Sv. Mikuláša. Biskup Mikuláš mal pochádzať práve z Myry. Môžete sa pokochať krásnym výhľadom na historické ruiny, ktoré predstavujú hrobky vytesané do skál. Z mesta Kemer je to cca 100 km.


(Zdroj: flickr//cc/Myra)

LANOVKOU NA TAHTALI

Zaujímavý výlet si môžete spraviť aj na horu Tahtali, ku ktorej pravidelne premáva lanovka. Hora Tahtali je v nadmorskej výške 2 366 metrov a je jedným z vrchov pohoria Taurus odkiaľ budete mať nádherný výhľad.


(Zdroj: flickr//cc/Tahtali)

AQUAPARK

Priamo v centre mesta Kemer sa nachádza aquapark, kde môžete vyraziť so svojími deťmi. Je menší, má k dispozícii 3 tobogány, niekoľko iných šmýkačiek a bazénov.

Viac výletov nájdete na TripAdvisor.

Rezervačný formulár

Pirate'S Beach Club, Kemer, Turecko
26.7. 2024 - 2.8. 2024 (7 dní)
1333326/83612713
Bratislava
ultra all Inclusive
Vyplnením a odoslaním formulára súhlasím so Všeobecnými obchodnými podmienkami a s podmienkami Spracovania osobných údajov.
NEZÁVÄZNE OBJEDNAJ TERAZ
Vyhradzujeme si chybu v cenách a termínoch.
Konečná cena bude potvrdená našim pracovníkom !