ÚVOD » Turecko » Dalaman

Jiva Beach Resort
★★★★★

Veľmi dobré10.0
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
Jiva Beach Resort - Jiva Beach Resort 5* - 1 Jiva Beach Resort - Jiva Beach Resort 5* - bazén - 2 Jiva Beach Resort - Jiva Beach Resort 5* - areál - 3 Jiva Beach Resort - Jiva Beach Resort 5* - pláž - 4 +8
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Kamienkovo piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora priamo pri hoteli. Slnečníky a ležadlá sú k dispozícií zadarmo.

Centrum

Centrum mesta Fethiye je vzdialené približne 5 kilometrov. 

Bazén

V rámci hotelového rezortu je k dispozícií bazénový komplex s veľkým vonkajším bazénom, bazénom so šmýkačkami, s relaxačným bazénom, detským bazénom, vnútorným bazénom a s bazénom s vírivkou.

Od letiska

Letisko v meste Dalaman je vzdialené približne 50 kilometrov.

Poloha

Hotelový rezort je situovaný v prírodnom prostredí priamo pri lagúne na pláži.

Internet

K dispozícií je WiFi pripojenie na internet.

O hoteli

Nový hotel postavený v modernom štýle s bohatou ponukou služieb a s výhodnou polohou. V hoteli sa organizujú večerné a denné animačné aktivity. 

Ubytovanie

Ubytovanie je možné v moderne zariadených dvojlôžkových izbách s možnosťou prístelky. Každá izba je vybavená  kimatizáciou, vlastným sociálnym zariadením, sušičom na vlasy, minibarom, LED TV, telefónom, trezorom, vybavením na prípravu kávy a čaju. Izby majú balkón.

Stravovanie

Koncept All Inclusive Extra, ktorý zahŕňa raňajky, obedy a večere vo forme bufetových stolov s nápojmi. Presný rozpis konceptu obdržíte pri príchode.

Služby

Pre aktívnejších je k dispozícií plážový volejbal, boccia, stolný tenis, fitnescentrum, šípky a minifutbal. Pre najmenších návštevníkov je k dispozícií detké ihrisko a miniklub. Súčasťou hotela je aj SPA centrum, lekár, cukráreň a diskotéka. 

Nákupné možnosti

Najbližšie centrum s možnosťou nákupov je v meste Fethiye. 

Domovská stránka

http://jivabeachresort.com/
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.
10
10
Hodnotenie od zákazníka: 20.12. 2018 o 09:47
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Boli sme tu v máji. Cestovali sme ako pár, ale stretli sme sa s priateľmi, s ktorými sa každoročne stretávame. Hotel bol veľmi čistý a upratovacia služba bola vynikajúca. Celý personál v hoteli bol veľmi priateľský a užitočný a nič pre nich nebol problémom. Bohužiaľ som padol a počas prvého týždňa som zranil koleno, hotel navrhol, aby sme sa presťahovali do izby, z ktorej som nemusel chodiť po schodoch, to bolo veľmi pekné od nich. Už sme rezervovali pobyt aj na budúci rok.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 20.12. 2018 o 09:44
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Naša prvá dovolenka v Turecku a bola úplne bez chyby. Hotel a personál prekročil naše očakávania. Pobyt v podkroví s výhľadom na bazén. Je to veľký komplex. Súkromná pláž, wellness a rôzne bary a reštaurácie, týždeň jednoducho nestačí na pobyt tu. Hlavná reštaurácia s chutnými jedlami a s bohatou ponukou výberu bola k dispozícii každý deň, v salóniku Lukka sa podávajú pizza občerstvenia a nápoje po celú noc, úžasný barový personál v bare pri bazéne, ktorý pre nás nemohol urobiť viac. Lagoon bar je, ktorý je určite čerešničkou na vrchole koláča. Absolútne 5-hviezdičkový zážitok a nemôžem sa dočkať, kedy sa v budúcom roku vrátime.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 20.12. 2018 o 09:40
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Bol to náš druhý pobyt v tomto hoteli a nič nám nechýbalo. Izba veľmi čistá s chladničkou, varnou kanvicou atď. Chutné jedlo, príjemný personál, priestranné izby, pri bazéne veľa lehátok. Vynikajúca nočná zábava.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 20.12. 2018 o 09:38
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Strávili sme tu týždenný pobyt all inclusive, bola to krásna dovolenka. Hotel bol veľmi pekný, jedlo úplne luxusné, široký výber, každý deň tematicky ladená kuchyňa. Veľmi ochotný a usmievavý personál, krásne more, super animačné programy. Jedna z najlepších dovoleniek. Pokojne by sme sa vrátili.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 20.12. 2018 o 09:35
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Tento rezort som si vybral z dôvodu jeho kladného hodnotenia a v žiadnom prípade sme neurobili chybu. Naozaj je to tu krásne. Takže keď to zhrniem. Izby, hotel, všetko každý deň veľmi starostlivo a čisto upratané. Bazény taktiež, s lehátkami pri bazéne i more problém nebol, úplne dostačujúci počet. Strava luxusná, každý deň obmenená, rôzne tematické večere. Večerné show profesionálne, večerné minidisco pre deti tiež super. Animátori veľmi aktívny, super a v žiadnom prípade neboli otravní. Dostatok personálu v bare, fronty sa vôbec netvorili, aj keď si ľudí objednali rôzne miešané drinky, barmani špičkoví a veľmi rýchli. Veľmi príjemný rezort pre strávenie rodinnej dovolenky. Synovi akurát chýbali česky hovoriace deti, klientela skôr Turci, Angličania, Rusov poskromne. Tento hotel odporúčam.
zobraziť viac