Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Tunisko » Hammamet

REGENCY HAMMAMET
★★★★

Popis hotela
Termíny
Galéria
Výlety
REGENCY HAMMAMET - 1 REGENCY HAMMAMET - 2 REGENCY HAMMAMET - 3 REGENCY HAMMAMET - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

Medina

Je najznámejšia pamiatka, ktorá je obklopená silnými hradbami, ktoré spadajú do mora. Vedie z nej niekoľko brán, ktoré bývali v noci zatvorené, napr. brána Bab el - Bahar.


(Zdroj: flickr//cc/Medina Hammamet)

Sidi Djedidi

Sidi Djedidi sa nachádza v blízkosti Hammametu a je taktiež krásnym miestom. Tu môžete navštíviť zbierku nádherných rímskych mozaík. Z mesta Hammamet je to len cca 20 km. 

Pupput

Je miesto archeologických výskumov na západ od mesta, kde je odkrytá rímska cesta, ktorá spájala Kartágo s Hadrumetem (dnešný Sousse). Z mesta Hammamet je vzdialené cca 7 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Sousse)

Dar Hammamet

Určite si pozrite aj malé súkromné múzeum v Medine, ktoré vystavuje tradičné svadobné odevy a vena neviest zo všetkých oblastí Tuniska.


(Zdroj: flickr//cc/Hammamet)

Mesto Tunis

Tunis je hlavným mestom Tuniska, ktoré má bohatú históriu a kultúru a od mesta Hammamet je vzdialené cca 65 km. Tunis má nádherné staré mesto, úzke uličky, moderné predmestia a prístav. V centre starého mesta nájdete kopec kostolov, mešít, zaujímavých budov, múzeí ale aj rôznych obchodíkov, reštaurácií a barov.


(Zdroj: flickr//cc/Tunis)

Viac výletov nájdete na TripAdvisor.