Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Taliansko » Lago di Garda

Zájazd do zábavného parku Gardaland

Popis hotela
Termíny
Galéria
Výlety
Zájazd do zábavného parku Gardaland - 1 Zájazd do zábavného parku Gardaland - 2 Zájazd do zábavného parku Gardaland - 3
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

Okrem krásnej prírody ponúka oblasť Lago di Garda aj iné atrakcie a pamiatky, ktoré si môžete pozrieť. Medzi jedno z najväčších miest na brehu je Desenzano del Garda. 

Gardaland Park

Pri jazere sa nachádza jeden z najväčších zábavných parkov v Taliansku - Gardaland. Gardaland sa zaraďuje dokonca aj medzi najlepšie zábavné parky sveta. Z mesta Desenzano del Garda je zábavný park vzdialený cca 20 km. Nájdete tu množstvo atrakcií, ktoré zabavia nie len deti ale aj dospelých. Informácie o otváracích hodinách a o cenách vstupného nájdete na webovej stránke.


(Zdroj: flickr//cc/Gardaland)

Sirmione

Oblasť Sirmione je známa najmä vďaka hradu Rocca Scaglieera. Hrad je obkolesený vodou, takže dovnútra sa môžete dostať po moste. V tejto oblasti sú známe aj rímske kúpele, ktoré sú u turistov ale aj u domácich obyvateľov veľmi obľúbené. Od Desenzano del Garda je to cca 10 km. 


Lago di Garda

Desenzano del Garda

Pri južnom pobreží jazera leží mestečko Desenzano, ktoré je veľmi rušným centrom plným zábavy. Najznámejším námestím je Piazza Matteotti, kde nájdete reštaurácie, bary, diskotéky, obchody, taktiež múzeá, úzke uličky a iné zaujímavé miesta.


 (Zdroj: flickr//cc/Desenzano del Garda)

Saló

Saló je mesto v západnej časi jazera. Ide o ďalšie krásne talianske mesto, ktoré má pekné námestia, budovy a uličky. Saló je taktiež nákupným mestom, kde nájdete dlhé ulice plné butikov, salónov a obchodov. Od mesta Desenzano del Garda je mesto Saló vzdialené len cca 17 km .



(Zdroj: flickr//cc/Saló)

Gargnano

Ak sa vydáte od mestečka Saló na sever, tak nájdete mestečko Gargnano. Gargnano je mesto, kde nájdete krásne vrchy, hory, prírodu a čerstvý vzduch. Gargnano je veľmi pokojným miestom, kde si oddýchnete a zároveň spoznáte krásy Talianska. Mesto Desenzano del Garda je vzdialené cca 40 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Gargnano)

Riva del Garda

Riva del Garda je najsevernejšie mesto na pobreží jazera. Ako aj ostatné mesta v tejto oblasti ponúka Riva del Garda krásnu prírodu, hory vhodné pre turistiku ale aj moderné centrá miest, kde môžete nakupovať, spoznávať pamiatky alebo navštíviť múzeá. Mesto Desenzano del Garda je vzdialené cca 90 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Riva del Garda)

Malcesine

Mestečko vo východnej časti jazera je taktiež dokonalým miestom pre strávenie aktívnej dovolenky. Výlet si môžete spraviť na vrch Monte Baldo, odkiaľ budete mať celé okolie ako na dlani. V centre mesta Malcesine nájdete krásne uličky, uvidíte typickú taliansku architektúru a ochutnať môžete aj pravý talianský olivový olej, ktorý sa v tejto oblasti vyrába. Desenzano del Garda je vzdialené cca 75 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Malcesine)

Tori del Benaco

Ak sa vydáte na juh od mesta Malcesine, tak nájdete ďalšie krásne mestečko a to Tori del Benaco. Pre toto mesto je typický hrad, krásny prístav, jachty a taktiež múzeum. Tori del Benaco leží od mesta Desenzano del Garda cca 45 km. 

Bardolino

Bardolinom je mestečkom vína. Poprechádzať sa môžete vinicami alebo ulicami mesta, kde nájdete reštaurácie s tým pravým vínom z tejto oblasti. V meste sa nachádza aj množstvo vinoték a obchodov, kde si víno môžete zakúpiť. Desenzano del Garda je vzdialené cca 36 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Bardolino)

Viac výletov nájdete na TripAdvisor alebo na Turistickom sprievodcovi Google.