Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Taliansko » Veneto (oblasť Benátok) » Lido di Jesolo

Hotel Colombo
★★★★

Veľmi dobré10.0
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Hotel Colombo - hotel-colombo.jpg - 1 Hotel Colombo - hotel-colombo_1.jpg - 2 Hotel Colombo - hotel-colombo_4.jpg - 3 Hotel Colombo - hotel-colombo_6.jpg - 4 +7
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Piesková, vzdialená 130 metrov od hotela cestou pomedzi apartmány. Pláž je široká, pozvoľný vstup do mora, plážový servis na izbu slnečník a dve lehátka sú v cene pobytu.

Centrum

Centrum Lido di Jesolo je po promenáde dostupné približne 300 metrov.

Bazén

Bazén je na streche hotela s terasou a krásnym panoramatickým výhľadom.

Poloha

Severná časť Talianka, oblasť Venezia, letovisko Lido di Jesolo.

Internet

Wifi pripojenie je za poplatok.

O hoteli

Zrekonštruovaný hotel priamo v na promenáde letoviska Lido di Jesolo, v blízkosti pláže aj centra. Krásny panoramatický výhľad ponúka hotel z terasy bazéna, ktorý je postavený na streche. 

Ubytovanie

Dvojlôžkové izby s možnosťou až dvoch prísteliek ako poschodová posteľ. Klimatizácia, trezor, telefón, balkón, wifi za poplatok, sušič vlasov, kúpeľňa so sprchou a toaleta, televízor. 

Stravovanie

Raňajky formou bufetu a večere na výber z menu, navyše šalátový bufet, možný doplatok za obedy. 

Služby

Recepcia, výťah, reštaurácia, bar s terasou, wellness za poplatok, požičovňa bicyklov za poplatok, parkovanie zadarmo. Obmedzený počet miest na parkovanie.

Nákupné možnosti

Hlavná promenáda s obchodíkmi je vzdialená 300 m od hotela.

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Je jedným z najnavštevovanejších talianskych regiónov, nájdete tu stopy kultúry etruskej, gréckej a rímskej, stavby v štýle románskej a renesančnej či gotickej architektúry. Zo severu sem zasahujú Dolomity, preto môžete navštíviť vyhlásené horské lyžiarske strediská bez toho aby ste prekročili hranice regiónu Veneto.

 Veneto sa vyznačuje  predovšetkým rozmanitosťou krajiny.  Najnavštevovanejšie letoviska , ktoré sa nachádzajú na pobreží Jadranu sú Bibione, Cavallino, Lido di Jesolo. V neposlednom rade odporúčame navšíviť Benátky, ktoré  sa rozprestierajú na 118 ostrovoch. 

Vzdialenosť od letiska

 8km od  letiska Marco Polo 

Vzdialenosť od Bratislavy

približne 600km

Dĺžka letu

približne 40 min 

Pláž

Pre tieto letoviská  sú typické dlhé  pieskové pláže s pozvoľným vstupom do mora , kde nájdete mnoho zábavných a športových služieb. 

More

teplota vody v letných mesiach do 25 stupňov Celzia 

Deti

Pre deti  tu  nájdete  množstvo športových  ihrísk  ako aj detských herní. 

Výlety

 Veneto ponúka pre milovníkov histórie zaujímavé pamiatky. Previesť sa na gondole  po Canale Grande a poprechádzať sa úzkymi uličkami  malebného mesta je neopísateľný zážitok. Pokochať sa môžete krásnou prírodou, ktorá sa rozprestiera po celom kraji v okolí jazier a pohorí Dolomity. 
 

Odporúčame navštíviť mesto Verona ktoré sa aj inak nazýva mestom Rómea Júlie.

Neďaleko mesta Verony  nájdete najväčšie jazero talianska  a to Lago di Garda.

Zábava

Letoviská navzájom  na seba nadväzujú a teda tvoria súvislý pás zábavy . Vytancovať sa môžete na miestnych diskotékach .  Nájdete  tu typický taliansky život, ktorý ponúka nespočetné množstvo kaviarni, reštaurácií a obchodíkov, ktoré  nájdete na každom kroku .

Mapa

Video

10
10
Hodnotenie od zákazníka: 25.4. 2018 o 13:06
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Prežili sme krásny pobyt v tomto hoteli, nikdy nie je problém dostať ležadlo na pláži. Personál hotela bol veľmi príjemný a bol krásny a čistý a pokojný, vrátili by sme sa späť.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 25.4. 2018 o 13:02
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Najdôležitejšie: Super priateľský a zdvorilý personál. Boli sme naozaj nadšení a ďakujeme vám. Boli sme v peknej izbe na treťom poschodí. Novo zrekonštruovaná veľmi čistá izba s balkónom. Moderná čistá kúpeľňa, moderná klimatizácia a LCD TV. Chutné raňajky formou bufetu so všetkým, na čo máte chuť. Poloha hotela priamo na nákupnom bulvári a len pár krokov od pláže. Colombo je ideálne miesto pre perfektnejší pobyt v Jesolo. Určite sa vrátime späť .. :-)
zobraziť viac