Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Španielsko » Ibiza

7Pines Kempinski Ibiza
★★★★★

Popis hotela
Termíny
Galéria
Výlety
7Pines Kempinski Ibiza - 1 7Pines Kempinski Ibiza - 2 7Pines Kempinski Ibiza - 3 7Pines Kempinski Ibiza - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

Na Ibize máte aj čo vidieť, má mnoho pamiatok a niektoré z nich patria aj do svetového dedičstva UNESCO.

IBIZA - DALT VILA

Je zapísaná v zozname svetového dedičstva UNESCO. Je to historická časť hlavného mesta ostrova, ktorou sa môžete poprechádzať. Budete mať nádherný panoramatický výhľad na celé okolie a tiež uvidíte kúsok histórie a množstvo pamiatok. Viac o tejto časti Ibizy si môžete prečítať na webovej stránke.


(Zdroj: flickr//cc/Dalt Vila)

SAN ANTONIO

Krásny dovolenkový rezort, kde nájdete pekné uličky preplnené obchodíkmi, kaviarnami a reštauráciami. Nachádza sa tam jedna z najkrajších pláží na Ibize. Toto miesto je tiež známe svojími diskotékovými klubmi, ktoré sú veľmi často navštevované a veľmi populárne. Je to veľmi rušné miesto, vhodné najmä pre mladých. Viac informácií o kluboch a diskotékach na tomto miete nájdete na webovej stránke.


(Zdroj: flickr//cc/San Antonio)

TALAMANCA

Talamanca je ďalšie krásne miesto na Ibize. Nachádza sa tam krásny biely piesok, množstvo hotelových rezortov a veľa atrakcií ako sa zabaviť. Poprachádzať sa môžete popri prístavu až do hlavného mesta a vidieť môžete aj známy maják Punta Grossa. Z mesta Ibiza je to cca 3 km. 


(Zdroj: flickr//cc/Talamanca)

PUNTA ARABI

Známy trh na Ibize, kde nájdete veľa stánkov s domácimi predavačmi, nakúpiť môžete veľmi výhodne keramiku, šperky, výrobky z kože a veľa iného. Mesto Ibiza je vzdialené cca 22 km.


(Zdroj: flickr//cc/Punta Arabí)

SAN JOSEP

V blízkosti najväčšej hory ostrova Sa Talaiassa sa nachádza malé mestečko San Josep, ktoré môžete navštíviť a len ta sa ním poprechádzať. Od mesta Ibiza je vzdialené cca 14 km. Nachádzajú sa tu taktiež ďalšie krásne pláže a hotelové rezorty. Výlet si môžete spraviť aj do národného parku Ses Salines.


(Zdroj: flickr//cc/Ibiza)

FORMENTERA

Neďaleko Ibizy je aj známy ostrovček Formentera, kde môžete vyraziť na výlet loďou. Zaujímavý je svojimi plážami a nedotknutou prírodou. Určite navštívte aj hlavné mesto ostrova San Francesc, kde sa nachádza maják Faro de la Mola.


(Zdroj: flickr//cc/Formentera)

MAGNETICKÁ HORA ES VEDRÁ

Skalnatný ostrov, ktorý je súčasťou prírodnej rezervácie Cala d´Hort môžete navštíviť počas okružnej plavby ostrovom. Zvyčajne sa začína v prístave San Antonio a ďalej sa plavíte zátokami a malými ostrovčekami. Od mesta Ibiza je vzdialená cca 20 km.


(Zdroj: flickr//cc/Es Vedrá)

AGUAMAR WATER PARK

Veľký aquapark, kde nájdete množstvo atrakcií pre deti, mládež, ale aj dospelých. Je vzdialený len cca 4 km od mesta Ibiza. Bazény, tobogány, šmýkačky, výrivky, rôzne reštaurácie, bufety a bary na Vás čakajú práve na tomto mieste. Viac informácií o tomto parku nájdete na webovej stránke.
 

Viac informácií o výletoch a atrakciách na Ibize nájdete na jej webovej stránke alebo na turistickom sprievodcovi Google.