Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Francúzsko

6-dňový zájazd do Paríža a zámkov na rieke Loire

Dobré6.0
Popis hotela
Termíny
Galéria
Recenzie
6-dňový zájazd do Paríža a zámkov na rieke Loire - 1 6-dňový zájazd do Paríža a zámkov na rieke Loire - 2 6-dňový zájazd do Paríža a zámkov na rieke Loire - 3 6-dňový zájazd do Paríža a zámkov na rieke Loire - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
termínpočet dnídopravaletiskácena od
4.6. 2024 - 9.6. 20246 dníautobusová310,- €Rezervovať
17.9. 2024 - 22.9. 20246 dníautobusová299,- €Rezervovať
6
Ubytovanie
5
Stravovanie
5
Personál
5
Čistota
5
Okolie
5
Poloha
5
Pomer cena/kvalita
5
6
Hodnotenie od zákazníka: Beáta L. 24.7. 2019 o 06:59
Navštívené v termíne: 16.07. 2019 - 21.07. 2019
Plusy: Boli sme dobrá skupina, všetci boli ku sebe tolerantní, pomáhali sme si navzájom, sledovali či niekto nechýba...
Mínusy: Určite sa mi nepáčilo, že počas celej cesty tam aj späť nám "páni vodiči" nedovolili používať toaletu v autobuse, aj keď to bolo ponúkané čo môžeme využiť v autobuse okrem nápojov. Keď zastavujú len každé 4,5 hodiny keď sa vodiči povinne musia vymeniť tak zastavili a cestujúci mohli konečne na záchod. Ak by nepotrebovali zo zákona zastaviť tak asi ani nezastavia... A ak niekto naozaj súrne potreboval na WC mimo ich zastávok mal smolu... že vraj si nebudeme nosiť ten odpad so sebou, že to bude smrdieť a autobuse a podobne... nakoľko boli a autobuse aj deti, ZŤP ľudia, žena ktorá po prekonanej onkologickej chorobe má naozaj problém a musí chodiť na WC častejšie ako iní, prišlo mi toto ako týranie cestujúcich počas cesty. Už som to oznámila aj CK DAKA a ich odpoveď bola že práce títo vodiči nerešpektujú vôbec to, že MUSIA otvárať počas cesty WC cestujúcim. Tak dúfam, že si s nimi spravia poriadok.
Delegát: Sprievodkyňa bola fajn, ak keď bolo jedno VEĽKÉ MÍNUS a to že nemala port a my všetci účastníci slúchadlá. Lebo chodiť po meste, kde je ruch ulice a 40 ľudí ma počúvať čo vraví je naozaj sci-fi. Keby sme mali slúchadlá, môžeme pokojne chodiť, po ceste nám všetko vraví, by sa môžeme obzerať, vnímať všetko okolo seba. Tak sme len utekali za ňou, sledovali jej zelený dáždnik a keď sa zastavila a niečo povedala, počuli ju len prví 10 okolo nej. V 21. storočí by sa mala CK naozaj zamyslieť a na všetky poznávacie zájazdy dávať všetkým slúchadlá, aby mohli všetko počúvať a vnímať okolo seba. Nabudúce ak by som išla ešte niekedy s DAKA najskôr sa spýtam že či majú k dispozícii slúchadlá a až potom sa rozhodnem... napr. CK TURANCAR tam to nie je problém, po celý čas sme mali v Provensálsku slúchadlá a bolo to super. Ak sa niekto aj zdržal obdivovaním budov, ulíc, sprievodkyňa povedala, že sa odbočuje do ulice tej a tej a dotyčný hneď vedel kde ich má hľadať. Inak som bola so sprievodkyňou vcelku spokojná.
zobraziť viac