Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Egypt » Taba » Taba

The Bayview Taba Heights Resort
★★★★★

Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
The Bayview Taba Heights Resort - The Bayview Taba Heights Resort 5* - bazén - 1 The Bayview Taba Heights Resort - The Bayview Taba Heights Resort 5* - bazén - 2 The Bayview Taba Heights Resort - The Bayview Taba Heights Resort 5* - izba - 3 The Bayview Taba Heights Resort - The Bayview Taba Heights Resort 5* - pláž - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Taba patrí k tým najluxusnejším a obľúbeným letoviskám v Egypte. Nájdete tu krásne piesočnaté alebo kamienkové pláže, čisté more, koralové útesy plné života, bizarnú púštnu krajinu a historické pamiatky. V súčasnosti je to veľmi obľúbené turistické letovisko na Sinajskom polostrove tiahnuceho sa okolo pobrežia Arabského zálivu, blízko hraníc s Izraelom. Taba je kľudným miestom s absenciou akéhokoľvek väčšieho mestečka s obchodmi. Jej popularita tak spočíva predovšetkým v prekrásnych rozľahlých plážach s úchvatným pozadím púštnych hôr, je ako stvorená pre ničnerobenie na pláži.

 

Inak je tu iba letisko a oplotené hotelové komplexy. Pôvodne bola Taba malá beduínska dedina a v starovekom Egypte slúžila ako dôležité prístavné mesto. V súčasnosti je to rýchlo sa rozvíjajúca turistická lokalita plná luxusných, moderne vybavených hotelov a hotelových rezortov. Môžete si tu užívať odpočinok na krásnych plážach a kúpanie v čistom mori, potápať sa v blízkosti koralových atolov, vydať sa na jeep Safari, výlet na ťavách do beduínskej dediny alebo loďou na výlet okolo morského pobrežia. Priaznivcov golfu iste nadchne miestne golfové ihrisko, ktoré poskytuje príjemnú hru aj v zimných mesiacoch.

 

Hotely v Tabe ponúkajú zaujímavé fakultatívne výlety, napríklad návštevu mesta Káhira, hory Sinaj (Mojžišova hora), Kláštora Svätej Kataríny alebo sa môžete vypraviť do neďalekého Izraela a okúpať sa v Mŕtvom mori alebo sa vydať do skalného mesta Petra v Jordánsku. V ponuke výletov samozrejme nemôže chýbať obľúbená plavba loďou s preskleným dnom ku koralovým útesom v Červenom mori. Taba je jednoducho miestom, kde prežijete pokojnú a pohodovú dovolenku.

 

Vzdialenosť od letiska

1 km (Taba)

Vzdialenosť od Bratislavy

5664 km

Pláž

Piesočná

Mapa

Video