Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Cyprus » Paphos

Kissos
★★★

Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Kissos - 1 Kissos - 2 Kissos - 3 Kissos - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Patrí medzi jedno z najpôvabnejších letovísk na ostrove. Je to veľmi príjemné a priateľské starobylé mestečko so štýlovými tavernami, kaviarničkami , reštauráciami a obchodíkmi. Vďaka svojim početným historickým pamiatkam je toto mesto právom na zozname svetového dedičstva UNESCO.


Pozrieť si tu môžete nálezisko antických vykopávok, Paphoské mozaiky, Hrobky kráľov, kresťanské katakomby ukryté v hore, kostoly i malebný prístav, ktorý stráži stará benátska pevnosť, byzantské múzeum, Etnografické múzeum, ale najviac stojí za návštevu Archeologické múzeum, (zbierky výrobkov zo skla, mince, keramika, sošky aj. z neolitu až po 18. st.).

Vzdialenosť od letiska

Letisko je v blízkosti mesta.

Vzdialenosť od Bratislavy

2 695 km

Pláž

Piesočnatá

More

Priezračné a čisté

Výlety

Počas dovolenky si môžete vyraziť za kultúrou na starobylé zrúcaniny Kato Paphos Archaeological Park, alebo môžete navštíviť miestny ranč Horse Riding Paphos - Eagle Mountain Ranch.

Zábava

Reštaurácie a bary sú situované pozdĺž cele promenády, taktiež diskotéky a zábava pre mladých. Navštíviť môžete aj známy pivovar Aphrodite´s Rock Brewing Company. 

Mapa

Video