UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
    Nájdite si svoju dovolenku
    Vybrať kriteriá

    Záruka najnižšej ceny
    Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

    Široká ponuka zájazdov
    Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

    Záchrana pre zábudlivcov – zoznam perfektných vianočných darčekov

     - 1

    Záchrana pre zábudlivcov – zoznam perfektných vianočných darčekov - Obsah

    Všade už hrajú vianočné koledy, voňajú medovníčky a zdobia stromčeky, a vy ešte stále nemáte nakúpené darčeky? Nepanikárte, aj na poslednú chvíľu sa dajú kúpiť dokonalé prekvapenia, ktoré vás okamžite nominujú na najlepšieho Ježiška rodiny!

    Základom úspechu je nedarovať vec, ale ZÁŽITOK

    Predstavte si bežné Vianoce. Pod stromčekom čaká pár ponožiek, nejaká kozmetika, možno knižka. Deti rozbaľujú jednu hračku za druhou a hoci sa tešia, na všetky už o dva týždne sadá prach. Vianoce sa zmenili na jeden obrovský konzum, na hon za tým najlepším darčekom a zabúda sa, že nič cennejšie ako vlastný čas venovať nemôžete. Tak to poďme zmeniť!

    Prečo darovať DOVOLENKU?

    • Prekvapíte a potešíte – to nie sú ponožky, to je jednoducho MEGA vec
    • Vytvoríte v rodine priestor, ktorý budete tráviť spolu – tešením sa, plánovaním, študovaním konkrétnej destinácie
    • Ukážete deťom, že nehmotné veci sú oveľa dôležitejšie ako tie hmotné. Pokojne môžete pridať jemnú lekciu do života – o tom ako je dôležité, aby bola rodina spolu, aby ste ten čas a pozornosť venovali jeden druhému
    • Dáte obdarovanému to, čo je najcennejšie – kúsok z vás. A nebude to 10 minút bežného zaneprázdneného dňa. Bude to týždeň, možno dva, kedy budete mať čas vypočuť si všetky detské sny a priania, užívať si dlhé raňajky, kúpať sa celé dni v bazéne či jesť kilá zmrzliny. Dni, na ktoré obdarovaní nikdy nezabudnú.
    • Potešíte 2x – keď si darček rozbalia a keď na dovolenku naozaj pôjdu

    Je nám jasné, že takto tesne pre Vianocami nemáte čas prehrabávať tie kvantá zájazdov a študovať všetky destinácie. A tak sme vytvorili šikovný vianočný zoznam. Premyslite si, komu chcete dovolenku/výlet venovať a vyberajte.

    Pre partnera/partnerku

    Poriadna romantika, ktorá vás nebude stáť veľa peňazí - Benátky a Verona (Taliansko)

    Počas párdňového výletu od Benátok do Verony (alebo do aquaparku v Lido di Jesolo) prejdete tými najromantickejšími miestami Talianska – epicentra lásky. Budete mať čas sa veľa rozprávať, držať za ruky, počúvať najznámejšie príbehy lásky a jesť dobré jedlo. A vyraziť môžete kedykoľvek počas roka.

    CHCEM SI OBJEDNAŤ

    benátky

    Klasika, ktorou nič nepokazíte - Santorini (Grécko)

    Typické modro-biele domčeky, prehliadka najkrajších pamiatok i dostatok času jeden na druhého. Santorini je hádam najkrajšie miesto celého Grécka. Vďaka jedinečnej architektúre vynímajúcej sa nad azúrovým pobrežím je vyhľadávanou destináciou na letnú dovolenku. Santorini je opradené mnohými legendami. Mnohí veria, že je bájnou Atlantídou.

    CHCEM SI OBJEDNAŤ

    santorini

     

    Raj, ktorý vašu polovičku dostane - Maurícius

    Nádherné pláže, biely piesok a pokoj. Čas, ktorý môžete venovať jeden druhému. Dni naplnené relaxom, šnorchlovaním, dobrým jedlom a krásnymi prechádzami po nekonečnom pobreží. Maurícius sa chváli vysokými kvalitami ubytovacích služieb a naozaj ochotným personálom. Je to exotika za prijateľný peniaz, ktorá je ideálna i na zásnuby, svadobnú cestu či výročia. Alebo akékoľvek iné, výnimočné okamihy vašej lásky.

    CHCEM SI OBJEDNAŤ

    mauricius

    Pre partnera a deti (rodinná dovolenka)

    Rodinná dovolenka plná zábavy a smiechu za naozaj super peniaz - Chorvátsko

    Kopec ľudí, smiechu a zážitkoch. Chorvátsko je priam stvorené na veľké rodinné dovolenky. Ak hľadáte miesto, ktoré spája rozmanité aktivity a skvelé prostredie, už nehľadajte. Komplex Lanterna, ktorý je obklopený opojnou stredomorskou vegetáciou a radom nádherných pláží s ihriskami, ponúka skvele zariadené apartmány pre 3, 4 a 6 osôb s možnosťou polpenzie. Výnimočný výber aktivít zahŕňa vodné športy a potápanie, neďalekú diskotéku a bary v apartmánovej dedinke, ale tiež niekoľko reštaurácií a la carte s terasou.Komplex sa nachádza iba 13 km od starého mesta Poreč. Do centra mesta sa pohodlne dostanete vláčikom alebo lodným taxi. Pláž je skalnatá s upravenými kamennými a štrkovými plochami.

    CHCEM SI OBJEDNAŤ

    chorvátsko

    Aquapark, allinclusive a dovolenka, na ktorej budete iba oddychovať - Bulharsko

    Široká piesočná pláž s lehátkami a slnečníkmi (zdarma k dispozícii). Vďaka kvalitne poskytovaných služieb obdržal už veľa ocenený. Je obľúbený a vyhľadávaný všetkými vekovými kategóriami, vrátane rodín s deťmi.  Pre deti je k dispozícii veľký aquapark, niekoľko vonkajších bazénov, animačné programy. A na svoje si prídu aj dospelí - fitness centrum, masáže, tenisové kurty, sauna, jacuzzi, šípky, lukostreľba, stolný tenis, plážový volejbal, futbal, boccia, vodné športy na pláži, či vodné pólo.

    CHCEM OBJEDNAŤ

    bulharsko

    Pre rodičov alebo svokrovcov

    Chorvátske Plitvické jazerá - párdňový zážitok na celý život

    Patria k najkrajším prírodným výtvorom v Európe. V ich podmanivých zákutiach sa odohrávali romány Karla Maya, napr. aj dobrodružné scény Winnetoua. A tieto knihy naši rodičia milovali. Prastaré lesy a bujná vegetácia sa zrkadlia v hladinách priezračných jazier neuveriteľne krásnych farieb: od smaragdovo-zelenej až po tyrkysovo-modrú. Vyššie položených 12 jazier tvorí skupinu tzv. Horných jazier, ktoré končia najväčším jazerom Kozjak.

    CHCEM SI OBJEDNAŤ

    Plitvice

    Exotická plavba po Níle ako z románu od Agathy Christie

    Kolíska civilizácie, synonymum tajomna, krajina zahalená mystikou a tajomstvami. Obrovské, dych vyrážajúce pyramídy, sfinga, chrámy, to všetko pripomína zašlú slávu faraónov. Životodarný Níl, rozpálená púšť a skvelé pláže červeného mora vytvárajú  dokonalý kontrast, ktorý k Egyptu neodmysliteľne patrí. A k tomu komfort výletnej lode, vďaka ktorej sa budete cítiť ako z čias Agathy Christie a jej románov z egyptského prostredia.

    CHCEM SI OBJEDNAŤ

    plavba po nile

    Procedúrami nabité liečebné centrum v Slovinsku

    Celý deň iba vegetiť, plávať a chodiť na procedúry. A to všetko v nádhernej slovinskej prírode. Hotelový a termálny komplex pozostáva z hotelovej časti, bungalovov, aprtmánov a vodného parku. Priamo v hoteli sa nachádza krytý aj vonkajší bazén, hoteloví hostia majú neobmedzený vstup do aquaparku Terme 3000 s 22-mi vonkajšími a vnútornými bazénmi. Súčasťou je aj liečebné centrum Thermalium, ktoré poskytuje dôzne druhy terapií, masáží a skrášľovacích procedúr. Vedľa vodného parku je golfové ihrisko, tenisové kurty, futbalové a volejbalové ihrisko či pož

    Páči sa vám tento článok? Môžete ho zdieľať s priateľmi.

    Podobné články

    Ekologické cestovanie: jednoduchý návod na zodpovednú dovolenku Margaréta Koklesová8.3.2020Dovolenka pri mori, Dovolenka v exotikeDo života sa nám už dostalo množstvo ekologických vecí – obaly, čistiace prostriedky, či hrnčeky na kávu. Poznáme veľa spôsobov ako redukovať odpad a žiť v súlade s potrebami planéty. Doma. Čoraz častejšie sa ale skloňuje aj téma ekologického cestovania. Pretože aj dovolenku si môžete užiť zodpovedne a ekologicky. Ako na to? Ja som to skúsila. Jos olet hyppäämässä... Dovolenka v Egypte: všetko, čo potrebujete vedieť! Margaréta Koklesová16.9.2019Egypt, Dovolenka pri mori, Dovolenka v exotikeKeď sa povie Egypt, všetci si predstavíme ich nádherné pyramídy, históriu a Níl. Táto krajina však dokáže ponúknuť oveľa viac. Vďaka príjemným teplotám tu môžete dovolenkovať kedykoľvek (dokonca aj v zime), môžete šnorchlovať a objavovať neuveriteľne bohatý podmorský svet. A čo je najlepšie, môžete sa nechať...