Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Čierna Hora » Budva » Budva

Mogren
★★★

Veľmi dobré9.6
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Mogren - Hotel - 1 Mogren - Izba - 2 Mogren - Okolie - 3 Mogren - Hotel - 4 +7
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Mestská pláž dostupná neďaleko cez historické centrum.

Centrum

Hotel je postavený priamo v historickom centre mesta Budva.

Bazén

Tento mestský hotel nemá bazén.

Od letiska

Letisko v meste Podgorica je približne 65 km.

Poloha

Čierna Hora, priamo centrum mesta Budva.

Internet

Hotel ponúka internetové wifi pripojenie.

O hoteli

Typický mestský hotel postavený priamo v centre so svojou tradíciou. Je to jeden z najstarších hotelov v meste vhodný pre klientov, ktorí majú radi aj rušný kultúrny program v starobylej Budve.

Ubytovanie

Ubytovanie je v dvojlôžkových izbách, ktoré sú klimatizované s možnosťou jednej prísteľky, kúpeľňa s vaňou alebo sprchou na výber, sušič na vlasy, SAT TV, minibar, trezor, väčšina izieb má výhľad na staré mestské hradby.

Stravovanie

Na výber je možnosť raňajok, polpenzie alebo plnej penzie. 

Služby

Vstupná hala s recepciou, aperitív bar, hlavná reštaurácia, 2 a la carte reštaurácie, sendvičový bar, internet café, detský kútik.

Nákupné možnosti

Priamo v centre mesta Budva dostupné v blízkosti hotela. 

Domovská stránka

http://hotelmogren.me/
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Patrí k najstarším mestám na Jadrane. Pochváliť sa môže 17-timi nádhernými plážami, ktorých dĺžka dosahuje celkovo 25 km. Je to mesto divadiel a festivalov, sviatkov, hotelov a pláží. Je spojené s letoviskom Bečiči promenádnou cestou. Je tu množstvo športových možností ako sú vodné lyžovanie, vodné skútre, paragliding, potápanie, jachting, rybolov, tenis, futbal atď. Od 01.07 do 20.8 sa v meste koná festival "Budva - mesto divadla".

Mapa

Video

9.6
10
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 09:38
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Hotel Mogren je jedným z najlepších hotelov v Budve. Priateľský personál, bezplatné wifi a veľké množstvo koláčov. Pekná kaviareň, kde strávite svoj večer. Ak navštívite Budvu, odporúčam toto miesto.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 09:38
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Úžasné raňajky. Hotel ponúka skvelý výhľad na mestskú stenu a časti pláže. Vyrábajú skvelú kávu a cappuccinos a vynikajúcu domácu limonádu. Milovali sme tu raňajky. Vajcia boli dobré, podávané s čerstvým pečivom, sendviče sú ešte lepšie. Ja by som sa rozhodne vrátil.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 09:33
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Útulný hotel s množstvom TV kanálov a dobrým AC. Balkónové dvere sú silné a zabraňujú 99% všetkého hluku z vonku (majte na pamäti, že sa nachádza v srdci nočného života) Skvelá poloha - v blízkosti starého mesta a všetkých pláží. Vysoký štandard raňajok. Ich reštaurácia je veľmi dobrá a lacná. Toaleta bola príliš blízko bidetu. Sedeli ste na nej, ako by ste sedeli na motocykli. Ľudia mali dovolené fajčiť v budove. Pod zásuvkou sme našli breadstick a zostali tam na celý náš pobyt. Myslím si, že upratovanie nebolo až tak dobré.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 09:32
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: To je skvelé miesto. Nachádza sa v samom srdci mesta, v blízkosti mestských hradieb. Hotel ponúka úžasné raňajky, lahodné sendviče a skvelú kávu. Služba je vynikajúca, personál je veľmi priateľský a milý. Veľmi rozumné ceny. Naozaj som si to užila a rozhodne sa vrátim späť.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 23.5. 2018 o 09:31
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Vedľa starého mesta stredovekých hradieb, v blízkosti pláže, najlepšie umiestnenie v Budve. Naša priestranná izba zahŕňala malý balkón s výhľadom na steny a námestie. Vybavenie ako klimatizácia,káblovú televíziu s anglickými kanálmi, minibarom atď. Je tu aj výborná reštaurácia na krásnej terase s výhľadom. Raňajky formou bufetu boli zahrnuté v cene nášho pobytu. Bezplatné Wi-Fi pripojenie a parkovanie v blízkosti.
zobraziť viac