Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Čierna Hora » Budva » Budva

Hotel Budva
★★★★

Veľmi dobré9.0
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Hotel Budva  - 1 Hotel Budva  - 2 Hotel Budva  - 3 Hotel Budva  - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Kamienková pláž Slovenska Plaža je vzdialená približne 50 metrov od hotela. Slnečníky a ležadlá sú na pláži za poplatok.

Centrum

Hotel sa nachádza v centre mesta Budva. Historické centrum s úzkymi uličkami je vzdialené približne 50 metrov od hotela. 

Bazén

V hoteli sa nachádza vonkajší bazén.

Od letiska

Letisko v meste Tivat je vzdialené približne 25 kilometrov.

Poloha

Nachádza sa na pešej promenáde v centre mesta Budva. Pár krokov od pláže a prístavu.

Internet

K dispozícií je WiFi pripojenie aj na izbách.

O hoteli

Obľúbený hotel vďaka polohe. Je ideálny pre náročnejších a pre tých, ktorí hľadajú aktívny nočný a denný život. Poskytuje kvalitné služby a bohatú ponuku doplnkových služieb. 

Ubytovanie

Hotel ponúka ubytovanie v dvojlôžkových izbách alebo v apartmánoch až pre 4 osoby. Izby sú vybavené individuálne nastaviteľnou klimatizáciou, telefónom, SAT TV, WiFi pripojením, trezorom, minibarom, vlastným sociálnym zariadením, sušičom na vlasy, toaletnou kozmetikou. Izby majú balkón. 

Stravovanie

Pobyt v tomto hoteli je možný s polpenziou. 

Služby

Hotel disponuje vlastnou reštauráciou, wellness centrom s bohatou ponukou wellness procedúr. Okrem iného v hoteli nájdete fitness centrum, práčovňu so službou vyžehlenia. 

Nákupné možnosti

Obchody, bary a reštaurácie sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti hotela.

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Patrí k najstarším mestám na Jadrane. Pochváliť sa môže 17-timi nádhernými plážami, ktorých dĺžka dosahuje celkovo 25 km. Je to mesto divadiel a festivalov, sviatkov, hotelov a pláží. Je spojené s letoviskom Bečiči promenádnou cestou. Je tu množstvo športových možností ako sú vodné lyžovanie, vodné skútre, paragliding, potápanie, jachting, rybolov, tenis, futbal atď. Od 01.07 do 20.8 sa v meste koná festival "Budva - mesto divadla".

Mapa

Video

9
9
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 13:10
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Je to fantastický hotel,udržiavaný v čistote a so zdvorilým personálom, ktorý je užitočný. Jediné mínus sú raňajky, ktoré sú veľmi jednoduché okrem bežných vajec / slaniny / klobásy a chleba, nenájdete toho viac. Naopak bol dobrý výber večerného jedla, ale jedlo nebolo veľmi horúce.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 13:07
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: To je najkrajší hotel, v akom som kedy bol. Všetko tu pôsobí tak útulne, teplo a priateľský. Výborná poloha, skvelé výhľady, úžasný priateľský personál, nádherné interiéry a úplný opačný výhľad na celé mesto Budva - nádherný exteriér. Celkom veľké bezplatné parkovisko, priestranné izby, príjemné raňajky na terase. Skoro ráno máte bazén len pre seba. Wellness je pekný, ale nemali sme čas vyskúšať. Jediné mínus je nočná hudba z diskotéky.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 13:04
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Veľmi milý a príjemný personál recepcie. Takmer nový hotel, veľmi čistý a pekne navrhnutý. Priestranné a praktické izby s veľmi dobrým pripojením na wifi. Z izby pekný výhľad na more, ale večer je to tu trochu hlučné. Krásny malý otvorený bazén s výhľadom na more. Vynikajúca reštaurácia - aj keď táto služba potrebuje ešte viac skúsenosti. Veľmi blízko pláže a krásneho starého mesta.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 12:56
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Hotel je dobre umiestnený v blízkosti pláže a pár minút chôdze od starého mesta Budva. Je veľmi moderný a super čistý. Izby sú dobre vybavené s dobrým wifi, množstvom čistých uterákov a toaletných potrieb zdarma. Jedlo nie zlé, ale len bolo to len "hotelové jedlo". Zamestnanci boli milý a veľmi užitočný. Keďže to bolo na konci sezóny, nerušila nás žiadna diskotéka, o ktorej niektorí písali. Celkovo veľmi príjemný pobyt.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 12.12. 2018 o 12:52
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Strávili sme tu pobyt na 3 noci a bola to dobrá voľba. Komfortné a čisté izby, príjemný personál, dobré raňajky, perfektné umiestnenie. Takže nie je potrebné hľadať iné hotely, pre mňa je tento hotel viac než dosť a splnil moje očakávania.
zobraziť viac