Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Čierna Hora » Bar

Adria Ii
★★★

Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Adria Ii - 1 Adria Ii - 2 Adria Ii - 3 Adria Ii - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

V južnej časti je to najväčšie mesto Čiernej Hory s počtom obyvateľov približne 37 000. Na svahoch chráneného masívu Rumija , ktorý je vzdialený 3 km je možné vidieťa pozostatky starého mestečka. Mesto je známe množstvom kultúrno historických pamiatok, najkrajšou časťou mesta je Topolica, leží 500 m od prístavu do ktorého jazdia celoročne trajekty z Grécka, Talianska Slovinska. Neďalekej obci Mirovica je možné vidieť 2000 rokov starý olivovník. Kúpanie je možné na známej pláži Tropicana na juhu riviéry, táto bola ocenená za čistotu mora. Najvyhľadávanejšou je však Červená pláž s dĺžkou len 100 metrov avšak typická červeným pieskom aj kamienkami. 
Milovníci domácich produktov si určite nenechajú ujsť návštevu miestneho trhu. Pre romantické dvojice je v okolí nekonečne veľa olivových hájov. Pre všetkých dovolenkárov ponúka mesto reštaurácie, bary , diskotéky a zábavu každého druhu.   
Celé mestečko Bar je obývané veľmi príjemnými ľuďmi , ak sa budete v reštaurácii dobre cítiť ako poďakovanie môžete nechať sprepitné vo výške 10%. 

Vzdialenosť od letiska

74 km Tivat

Vzdialenosť od Bratislavy

995 km 

Dĺžka letu

Z hlavného mesta Bratislava trvá len približne 1 hodinu. 

Dĺžka trasy

Cesta autom z Bratislavy do Baru trvá 12,5 hodiny. 

Pláž

Topolica sa nachádza priamo v meste , zároveň pol kilometra ďalej je prístav pre trajekty z okolitých krajín. Červená pláž obklopená borovicovým lesom je ako stvorená pre dvojice, sfarbením piesku a kamienkov pôsobí tak, že aj more je akoby rovnakej farby. 

More

Mimoriadne čisté a priezračné more s množstvom zátok aj vďaka tomu, že v okolí sa nenachádzajú žiadne veľké podniky. Teplota vody v dovolenkovýc mesiacoch sa pohybuje od 24 do 26 stupňov. 

Deti

V hlavnej časti sa nachádzajú rôzne vodné a nafukovacie atrakcie pre všetky kategórie detí. 

Šport

Potápanie, vodné bicykle alebo parasailing - ťahanie padáku za člnom. 

Výlety

Celodenný výlet do Boky Kotorskej okolo ostrova Svätý Štefan , na spiatočnej ceste spojený s kúpaním na Kráľovninej pláži. 

Zábava

Množstvo miestnych diskoték, barov reštaurácií aj so živou hudbou pre každú vekovú kategóriu. 

Mapa