ÚVOD » Chorvátsko » Pag » Pag

Vila Sanja - Apartmány
★★★

Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Vila Sanja - Apartmány - 1 Vila Sanja - Apartmány - 2 Vila Sanja - Apartmány - 3 Vila Sanja - Apartmány - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Ostrov Pag patrí ku skupine tzv. Kvarnerských ostrovov a je to tretí najväčší ostrov (285 km2) v Kvarnerskej skupine, do ktorej patria napr. aj ostrovy Cres, Rab, Krk, Vir a ďalšie, a piaty najväčší ostrov na Jadrane vôbec. Ostrov Pag leží v južnej časti vnútorného pásu Kvarnerských ostrovov, juhovýchodne od ostrova Rab. Väčšia časť ostrova je holá a kamenistá, menšia časť jeho krasového povrchu je miestami porastená makchiami a šibljakmi a v západnej časti rastú na niektorých miestach vysoké stromy (väčšinou borovice). Najvyšším bodom ostrova je Sveti Vid s nadmorskou výškou 348 metrov, nachádza sa tu mnoho jaskýň a veľmi krásne pláže, ktoré sa tiahnu naprieč celým ostrovom. Na ostrove leží hneď niekoľko významných stredísk a letovísk - mesto Pag, Gajac, Novalja, Stara Novalja, Mandre, alebo Povljana. Všetky strediská ponúkajú krásne udržiavané pláže, väčšinou okruhliakového charakteru s borovicovými hájmi. Spojenie na ostrov zabezpečuje trajekt z Priazne na pevnine do Žigljen na severovýchodnom pobreží ostrova. Ostrov je na juhovýchode spojený s pevninou aj mostom.

Vzdialenosť od letiska

50 km (Zadar)

Vzdialenosť od Bratislavy

733 km

Pláž

Okruhliakové, kamienkové

Zábava

Chorvátskou Ibizou sa nazýva biela štrková pláž Zrće, kde sa zabavíte už počas dňa. Vo večerných hodinách stačí prejsť za zábavou do klubu Aquarius a tam sa o vás postarajú Dj-i z celého sveta.

Mapa

Video