ÚVOD » Chorvátsko » Rab » Lopar

Camping San Marino Resort

Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Camping San Marino Resort - 1 Camping San Marino Resort - 2 Camping San Marino Resort - 3 Camping San Marino Resort - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Ostrov Rab, ostrov s rozlohou 93,6 km2 , leží na severe Jadranského mora a patrí ku skupine Kvarnerských ostrovov vo vonkajšom páse. Od pevniny ho delí Velebitský prieliv, od ostrova Pag Pažský prieliv, medzi Rabom a Cresom je prieliv Kvarneric. Medzi Rabom a ostrovom Dolin sú vody Barbatského prielivu. Vplyvom ničivého vetra bóra je ostrov Rab pustý, bez významnejšej vegetácie. Výnimku predstavuje lesná rezervácia Dundo a chránený park Komrčar pri letovisku Rab.

Pobrežie je tu členité s nespočetným množstvom idylických zátok a lagún s piesočnými, kamienkovými a skalnatými plážami. Rab má stredomorské podnebie, ktorého hlavným rysom je teplé leto a mierna zima. Priemerná teplota vzduchu je v lete 26°C a priemerná teplota mora od mája do októbra je cez 20°C. Ostrov Rab je veľmi obľúbenou základňou jachtárov, ale ponúka vynikajúce podmienky aj pre všetky ďalšie vodné športy a už tradične je tiež cieľom naturistov. Na ostrove sa nachádza 7 letovísk: Lopar, Barbat, Banjol, Palit, Kampor, Mundanije a Supetarska Draga a tiež mesto Rab.

Vzdialenosť od letiska

120 km (Rijeka)

Vzdialenosť od Bratislavy

637 km

Pláž

Piesočné, kamienkové, skalnaté

Zábava

Priamo na pláži Pudarica sa zabavíte pri živej hudbe v klube Santos, diskotéku si tu užijete na viacerých poschodiach s viacerými Dj-mi či dokonca go-go tanečníčkami.

Mapa

Video