Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Chorvátsko » Krk » Malinska

BLUE WAVES RESORT
★★★★

Veľmi dobré9.2
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
BLUE WAVES RESORT - 1 BLUE WAVES RESORT - 2 BLUE WAVES RESORT - 3 BLUE WAVES RESORT - 4 +5
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Priamo pri hoteli štrková, pozvoľný vstup, ležadlá a slnečníky za poplatok.

Centrum

Centrum Malinska je približne 2 km vzdialené pobrežnou promenádou.

Bazén

Vnútorný bazén, na terase bazény so sladkou vodou, ležadlá a slnečníky zadarmo.

Poloha

Severná časť ostrova Krk mesto Malinska.

Internet

Wifi pripojenie aj na izbách zadarmo.

O hoteli

Ubytovanie v pokojnej časti ostrova Krk, zároveň výborná klubová dovolenka s programom pre deti. Hotel je výborným východiskovým bodom na pešiu turistiku.

Ubytovanie

Ubytovanie je v troch budovách s izbami ako dvojlôžková, superior s dvomi prístelkami, junior suity a tiež veľké dvojspálňové suity pre maximálny počet 6 osôb.
Vybavenie izieb je klimatizácia, sušič na vlasy, wifi zadarmo, minibar, TV so SAT, kúpeľňa a WC. Izby typu superior suity rodinné majú terasu alebo balkón s výhľadom na more. Trezor na izbách je zadarmo.

Stravovanie

Raňajky a večere formou bufetových stolov.

Služby

Lobby bar, wellness centrum, aqua aerobic, pravidelné tanečné večierky, stolný tenis, parkovanie zdarma, garáž za poplatok.
Animačné programy pre deti.

Nákupné možnosti

V neďalekom meste Malinska približne 2 km.

Domovská stránka

https://www.bluewaves.hr/
Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Ostrov Krk sa nachádza v severnej časti ostrovov Jadranského mora a patrí do skupiny Kvarnerských ostrovov. Tento ostrov je jedným obľúbených ostrovov a nazývajú ho aj Zlatý ostrov. Nachadzajú sa tu obce Krk, Baška, Dobrinj, Malinska, Punat, Omišalj, Nijvice a Vrbnik.
 

Vzdialenosť od letiska

49 km (Rijeka)

Vzdialenosť od Bratislavy

605 km

Dĺžka letu

1 hodina a 40 minút (Bratislava - Rijeka)

Dĺžka trasy

Z Bratislavy ste autom za 6 hodín v meste Krk. 

Pláž

Mesto Krk je známe svojimi krásnymi plážami z jemného štrku a skalnatými plážami a mnohé z nich boli ocenené „Modrou vlajkou“, čo je dôkaz toho, že je tu krištáľovo čisté more. Najznámejšia mestská pláž je Lukobran. Pláže sú prispôsobené pre všetky vekové kategórie.
Pláž Vela Plaža je piesočnatá pláž pri meste Baška, okrem nej je tu pláž Oprna a Lisičnjak.

Šport

Pre milovníkov športu je tu možnosť peších túr, cykloturistiky na vyznačených cestách v dĺžke až 300 km, ktoré sa tiahnu po celom ostrove, ďalej tenis, plážový volejbal, futbal, basketbal.

Výlety

V okolí ostrova Krk je mnoho ďalších menších ostrovov a na jednom sa nachádza františkánsky kláštor Košijun spolu s kostolom a múzeom. Najčastejšie dovolenkári navštevujú jaskyňu Biserujka

Zábava

V sezóne je pre návštevníkov Krku pripravený bohatý zábavný program. Počas leta sa organizuje folklórny festival ostrova Krk a množstvo iných kultúrnych podujatí – Námorná bitka, Eko, etno a vínofest, Jar na kolesách.
 

Mapa

Video

9.2
9
Hodnotenie od zákazníka: 11.4. 2018 o 10:53
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Izba bola skvelá. Boli sme rodina 4 osoby a rezervovali sme si apartmán, čo znamenalo, že deti mali vlastnú spálňu. Čisté a veľmi pohodlné. Mali sme len raňajky v hoteli, ktorý bol veľmi pekný, ale bol rovnaký výber jedla každý deň. Personál bol neuveriteľne priateľský a užitočný a chlapci, ktorí riadili detský klub, boli vynikajúci.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 11.4. 2018 o 10:51
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.com
Plusy: Mali sme pekný rodinný apartmán s výhľadom na more. Izba bola veľmi čistá. Personál veľmi priateľský. Pekný bazén a pool bar s krásnym výhľadom. Jedlo bolo dobré, čašníci trochu pomalí. Jasné modré Jadranské more, skvelé na plávanie.
zobraziť viac
8
Hodnotenie od zákazníka: 11.4. 2018 o 10:49
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Mali sme veľkú rodinnú izbu s výhľadom na more a terasu. Prístup priamo k bazénu. Do mora ste museli ísť po schodoch, ktoré boli často veľmi nepríjemné. Mali sme rezervovanú polpenziu. Raňajky boli dostatočné a na večeru boli rôzne jedlá, aj pre vegetariánov bolo niečo. Bohužiaľ v bare pri bazéne boli poludní len jedlá s rybami alebo mäsom, ale mali sme sa lepšie ako v 4 hviezdičkovom hotely.
zobraziť viac
9
Hodnotenie od zákazníka: 11.4. 2018 o 10:48
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Dostali sme v suite Family Superior. Táto izba je veľmi priestranná a dobre vybavená pre dvoch dospelých a dve deti. Denné upratovanie by mohlo byť o niečo dôkladnejšie. Celý hotelový areál je veľmi pekný a neobmedzené možnosti využitia bazénov, ktoré boli vo veľmi dobrom stave. Jedlo, mali sme polpenziu, je viac ako primeraná a rozmanitá. Ak chcete jesť typické jedlá pre krajinu, v okolí nájdete veľa príležitostí. Mali sme skvelé počasie a neoľutovali sme ani dlhú cestu.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 11.4. 2018 o 10:44
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.de
Plusy: Skvelý hotel, veľmi čisté, skvelé zariadenia, príjemný personál. Veľmi odporúčame. Hneď na pláži. Pre rodiny veľmi vhodné. Súkromný bazén pre deti, výborné jedlo. Veľmi pekné centrum mesta s množstvom reštaurácií.
zobraziť viac