Záruka najnižšej ceny
Nakupujte u nás za rovnaké ceny, ako priamo v cestovnej kancelárii, so všetkými výhodami a vernostnými zľavami.

Široká ponuka zájazdov
Vyberte si z ponuky slovenských, českých, rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií na jednom mieste.

ÚVOD » Chorvátsko » Južná Dalmácia » Orebič

Bellevue (hotel)
★★★★

Veľmi dobré10.0
Popis hotela
Termíny
Oblasť a mapa
Galéria
Recenzie
Bellevue (hotel) - 1 Bellevue (hotel) - 2 Bellevue (hotel) - 3 Bellevue (hotel) - 4 +7
* Toto je iba základný neoficiálny popis hotela, detailný popis zájazdu nájdete v konkrétnom termíne, ako Popis zájazdu.

Pláž

Kamienková pláž s betónovým mólom, priamo pri hoteli odporúčaná je obuv do vody.

Centrum

Centrum mesta Orebič je vzdialené promenádovou prechádzkou popri mori približne 20 minút.

Bazén

Väčší bazén pred hotelom a menší detský bazén.

Poloha

Hotel Bellevue je situovaný v tichej časti poloostrova Pelješac v krásnom borovicovom háji. Do centra mesta Orebič trvá cesta autom približne 10 minút, pešo po promenáde do polhodiny.

Internet

Bezdrôtové pripojenie zadarmo.

O hoteli

Hotel prešiel rekonštrukciou izieb, moderne vybavené zariadená je aj reštaurácia, spĺňa kvality pre náročnejšieho klienta.
Výhodou je pláž pri hoteli a pešia dostupnosť do centra mesta Orebič.

Ubytovanie

Dvojlôžkové izby s prísteľkou, klimatizácia, kúpeľňa, toaleta, sušič vlasov, trezor a minibar. Wifi na izbách a villách zadarmo. Ubytovanie je možné v hlavnej budove ako aj v priľahlých depandancoch odkiaľ sa potom dochádza na stravu. Depandances sú vhodné najmä pre rodiny s deťmi.

Stravovanie

Stravovanie poskytuje hotel formou all inclusive light, uvítací nápoj, raňajky, obedy a večere formou bufetových stolov.
Miestne čapované nápoje k hlavnému jedlu, nealkoholické nápoje, pivo a víno neobmedzene.

Služby

Počas leta animačné programy, plážový bar, reštaurácia, piano bar s terasou a výhľadom na more, a la carte reštaurácia, pre depandances reštaurácia Rondela.
Parkovanie zadarmo.

Nákupné možnosti

V meste Orebič.

Zariadenie momentálne nemá žiadne termíny v ponuke.

O destinácii

Najmenšia a najjužnejšia časť Chorvátska sa skladá z troch častí, pričom každá z nich je odlišná.


Prvú severnú časť tvorí delta rieky Neretvy pri meste Ploče, ktorá je skôr hospodárskou oblasťou. Druhou časťou je polostrov Pelješac, druhý najväčší polostrov Chorvátska a na konci sa nachádza tzv. Dubrovnícka riviéra, ktorá patrí k najpríťažlivejším oblastiam Jadranského pobrežia, s lákadlom mesta Dubrovník, ktoré je jedno z najkrajších v celom Stredomorí.


Okrem členitého pobrežia zahŕňajúceho polostrov Pelješac patrí k Južnej Dalmácii množstvo ďalších ostrovov - ostrov Korčula dopĺňa nádherný a vzdialený ostrov Lastovo s Lastovským súostrovím a zalesnený zelený ostrov Mljet s národným parkom a kúzelným kláštorom na ostrovčeku uprostred jazera.


Mierna klíma s vysokým počtom slnečných dní, stredomorská vegetácia a teplé more sú hlavným lákadlom pre návštevníkov tejto najjužnejšej časti chorvátskeho jadranského pobrežia. Striedajú sa tu veľké turistické centrá s nie veľmi rušnými lokalitami vhodnými najmä na relaxáciu. Cez svoju odľahlosť je Južná Dalmácia ideálnou destináciou pre náročných a dobrodružných návštevníkov.

Vzdialenosť od letiska

136 km (Split)

Vzdialenosť od Bratislavy

926 km do mesta Ploče

Dĺžka letu

1 a pol hodiny (Bratislava - Split)

Dĺžka trasy

Z Bratislavy ste autom za 8 a pol hodiny v prvom meste Ploče na severe Južnej Dalmácie.

Pláž

Pekné, čisté pláže, väčšinou štrkové, v okolí Dubrovníka sa nájdu aj pieskové pláže.

Šport

Oblasť poskytuje aj ponuku športových a rekreačných aktivít. Populárne sú vodné športy, potápanie a windsurfing. Okrem iného sa v oblasti dá rozvíjať aj horská turistika či bicyklovanie.

Výlety

Najnavštevovanejšími oblasťami v rámci výletov je rozhodne mesto Dubrovník, ostrov Korčula a národný park Mljet.

Mapa

Video

10
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.4. 2018 o 13:24
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Nemôžem povedať nič negatívne o tomto hoteli. Milý personál, výborné prostredie, príjemné jedlo. Určite odporúčame návštevu hotela Bellevue.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.4. 2018 o 13:23
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Hotel sa nachádza vo výbornej lokalite v tichu borovicového lesa vedľa pláže. Okrem hotelovej pláže je tu niekoľko menších pláží, krištáľovo čisté more, ležadlá a slnečníky dostupné na recepcii hotela. Služba all inclusive je skutočne výborná, jedlo je veľmi chutné a vždy čerstvé. Izby sú veľmi priestranné, postele sú pohodlné a izby veľmi čisté. Personál je veľmi láskavý a príjemný. Odporúčam pre rodiny s deťmi a každého, kto chce pokojne stráviť dovolenku.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.4. 2018 o 13:21
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Nádherná dovolenka so skvelým prostredím, na ktorej sme si dokonale oddýchli. Veľmi chutné a pestré jedlo, krásny výhľad z reštaurácie na more, priľahlé ostrovy, krásne borovice, plaviace sa lode a v neposlednom rade na protiľahlý krásny zelený ostrov Korčula s jeho hlavným a historickým centrom kam si odporúčam naplánovať krátky výlet. Pokiaľ má niekto rád históriu odporúčam aj Dubrovník.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.4. 2018 o 13:18
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Nádherná dovolenka v novo zrekonštruovanom hoteli priamo na brehu mora. Stačilo zísť pár schodov z hotela rovno do mora. Veľmi milý personál, výborná a rozmanitá kuchyne. Všade čisto. Nenapadá ma nič, na čo by sme si sa mohli sťažovať. Rozhodne odporúčam.
zobraziť viac
10
Hodnotenie od zákazníka: 6.4. 2018 o 13:17
Navštívené v termíne:
Nadpis: Recenzia z Tripadvisor.cz
Plusy: Jedná sa o veľmi príjemný novo zrekonštruovaný hotel priamo pri pláži. Budove bola už hotel na začiatku minulého storočia, čo dokladajú fotografiami na chodbách hotela. Renovácia hotela je veľmi vydarená, pričom bol zachovaný jej historický ráz a doplnený o moderný dizajn. Odporučil by som izby superior s balkónom a výhľadom na more. V celom hoteli bolo veľmi čisto a príjemne. Perfektné služby recepcie, skoré ubytovanie po príchode, ochota, keď bolo treba niečo vyriešiť alebo poradiť. V hoteli je možnosť polpenzie alebo plnej penzie. Odporučil by som plnú penziu. Rozdiel v cene nie je nejako zásadný a jedlo je skutočne výborné. Množstvo rýb, jahňacieho atď. A tiež výborné zákusky. Orebič je vhodné miesto aj pre výlety do okolia - Korčula, Dubrovník. Cesta do Orebiču je síce pomerne dlhá, ale na druhú stranu stojí za to navštíviť známe miesta v okolí, je tu krásne čistá voda a služby v hoteli mali naozaj úroveň.
zobraziť viac